Jan Visser Museum
Actueel | Nieuws

Actueel 

Verbouwing

Na een lange tijd van voorbereiding en overleg was het in Maart 2016 eindelijk zover dat met de broodnodige uitbreiding van het brandweermuseum aangevangen kon worden.
Inmiddels januari 2017 is de verbouwing klaar en kunnen we met de inrichting ervan beginnen.

 

NL DOET

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NL doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL doet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NL doet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NL doet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Het Jan Vissermuseum doet al jaren mee met dit project. Op zaterdag 11 maart gaan ze met al hun vrijwilligers het museum schoonmaken. De opzet is om het museum de tuin de dierenverblijven en het erf van het museum klaar te maken voor de seizoenopening. De vrijwilligers en een aantal mensen die zich spontaan geroepen voelen om mee te helpen komen dan klussen bij het Jan Visser Museum.  

NL doet2


Koperslager

Het Jan Visser museum is sinds augustus in het bezit van een complete koperslagers- werkplaats. We zijn zeer vereerd dat de gereedschappen van de koperslager Louis Cuijpers uit Valkenswaard in het Jan visser Museum terecht zijn gekomen.