Jan Visser Museum
Actueel | Nieuws

Brabant festival 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 1 oktober

wordt in Helmond, Ons Brabant festival georganiseerd. Helmond viert die dag het goede leven van Brabant door met medewerking van Erfgoed Brabant en de gemeente Helmond de Brabantse cultuur op een bijzondere wijze te presenteren. Voor dit project werkt het Jan Visser museum samen met diverse partners in Brabant in het algemeen en Helmond in het bijzonder.

Onze partners

Erfgoed Brabant - Cacaofabriek - Theater speelhuis - Bibliotheek Helmond Peel - Gemeente museum Helmond - Helmond Marketing.


1 oktober ????

Brabantse Mert

Het Jan Visser museum verzorgt een Brabantse Mert. Zoals bekent laten wij al sinds jaar en dag de historie van Brabants landbouw en ambachtverleden zien. Op het buitenterrein en in het museum wordt op zondag 1 oktober een echte Brabantse Mert georganiseerd.

Diverse kramen laten producten van vroeger en het Brabant van nu zien. In onze bakkerij wordt het vermaarde Jan Visser vloerbrood gebakken. Alles wat Brabant letterlijk zo heerlijk maakt, is aanwezig, van worstebrood tot typische Helmondse Pettazzi. In de feesttent zijn diverse optredens 
Meer informatie via de website www.onsbrabantfestival.nl